Anne Engholm Taidepuoti –  toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Taidepuoti Anne Engholmin (tmi Magiart, Y 1837862-6) ja yksityisen kuluttajan välistä kauppaa asiakkaan tilatessa engholm.fi sivuston verkkokaupasta Suomeen.

Hinnat

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Taiteen ensimyynnissä alv:n osuus hinnasta on 10%.

Tilaus ja toimitus

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta.

Tilaukset toimitetaan postin välityksellä. Paketit toimitetaan lähimpään postin noutopisteeseen. Mikäli haluat toimituksen johonkin muuhun postin noutopisteeseen (esim. työpaikan läheisyydessä), olethan yhteydessä sähköpostitse heti tilauksen tekemisen jälkeen.

Paketit lähetetään pääsääntöisesti kahden arkipäivän kuluessa maksun kirjautumisesta.

Tilaukset on myös mahdollista noutaa Porista. Jos haluat noutaa maalauksen, ota yhteyttä s-postitse anne@engholm.fi.

Toimituskulut

Verkkokaupan toimituskulut ja pakkauskulut Suomeen ovat alkaen 7,90€.

FOR INTERNATIONAL ORDERS PLEASE ASK QUOTE BY EMAIL anne@engholm.fi

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa yleisimpien suomalaisten pankkien verkkomaksuna, yleisimmillä luottokorteilla, 14 vrk maksuajalla tai joustavasti osamaksulla. Maksut välittää Klarna.

Tuotepalautukset ja -vaihdot

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita tai asiakkaalle erikseen valmistettuja tai tilattuja tuotteita.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, pyydä palautusohjeet sähköpostitse (anne@engholm.fi) 14 vuorokauden kuluessa tuotteen saapumisesta. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut. Taidepuoti  maksaa virheellisen tai väärin toimitetun tuotteen palautuskulut.

Asiakkaan tulee toimittaa palautuksen yhteydessä tilinumero tuotteen hinnan palautusta varten. Taidepuoti Anne Engholm hyvittää palautetut tuotteet 14 päivän kuluessa palautuksen saapumisesta mikäli tuote on moitteettomassa kunnossa.

Verkkokaupasta tilattuun tuotteeseen saa tutustua, mutta palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen sekä alkuperäisessä pakkauksessaan. Kaikkien alkuperäisten hintalappujen ja etikettien tulee olla kiinni tuotteessa. Mikäli Taidepuoti Anne Engholm toteaa, että tuote ei ole enää myyntikuntoinen, palautetaan tuote asiakkaalle ja asiakkaalta veloitetaan hinnaston mukaiset postikulut.

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä asiakaspalautuksia.

Tuotevaihdot käsitellään uutena tilauksena, eli tee uusi tilaus verkkokauppaan ja palauta aiempi tilauksesi palautusohjeiden mukaisesti.

Mikäli epäilet, että olet saanut viallisen tai väärän tuotteen, ole viipymättä sähköpostitse (anne@engholm.fi) yhteydessä, jotta voimme vaihtaa tai hyvittää tuotteen.

Lunastamaton paketti

Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ja se palautuu takaisin, asiakkaalta peritään todelliset lähetyskulut sekä palautuksesta aiheutuneet kulut.

Riidanratkaisuelin

Meidän kanssa ei tarvitse riidellä, mutta mikäli erimielisyyttä syntyy:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Kuluttajaviraston ohjeiden mukaan ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tilaus- ja toimitusehdojen muuttaminen

Taidepuoti Anne Engholm pidättää oikeuden muuttaa näitä tilaus- ja toimitusehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Asiakkaan tulee ennen tilaamista tutustua kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä: Magiart info@magiart.fi y-tunnus 1837862-6

Rekisterin tietoja käytetään tilausten käsittelyyn ja asiakassuhteen ylläpitämiseen. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilaustiedot. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä tietoja siirretä Euroopan unionin eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisterin käyttöoikeus on yrityksen omistajalla ja työntekijöillä. Tiedot on tallennettu tietojärjestelmään, jonka tietoihin pääsevät käsiksi vain henkilöt, joilla on käytössä henkilökohtaiset tunnukset ja joilla on oikeus siihen työnsä puolesta.

Kauppias

MAGIART

info@magiart.fi

http://www.magiart.fi

Y-tunnus: 1837862-6

ALV-numero: FI18378626