Hujanainen

Anne Engholm

Heips!

Olen Anne Engholm, porilainen taiteilija ja yrittäjä. Nautin puutarhasta, lukemisesta, maalaamisesta,  tanssista ja kesästä. 

Yrittäjänä teen töitä kotoa käsin. Lähinnä  digitaalista markkinointia yrityksille, verkkosivuja, mainoksia ja sometusta. 

Keväällä 2020 suoritin liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon digitaalisesta markkinointiviestinnästä ja brändin kehittämisestä.

Kuvassa öljyvärimaalaus ’Pieni iloinen ämpäri’ 2018

 

 

 

 

 

Iloa ja piristystä taiteesta

Maalaan mielelläni värejä arjen harmauden piristykseksi. Olen opiskellut taidetta Limingan ja Porin taidekoulussa, sekä verkkossa etäopintoina muutamassa ulkomaisessa oppilaitoksessa. Viimeksi olen kertaillut akryylimaalauksen tekniikoita verkkokurssien avulla. Suosin kierrätysmaeriaaleja maalauspohjissa ja kehystyksessä mahdollisuuksien mukaan.

Kuvassa öljyvärimaalausharjoitus  ’Pieni iloinen räntäsade’  2018

 

 

Splashes of colour on the wall

väriläiskiä seinällä

Galleria

Muutamia maalauksiani. Kukkia ja naisia, öljyillä ja akryyleilla. Lisää maalauksia tulossa pian erilliselle galleria-sivulle ja taidepuotiin.

Tuotteet ja palvelut

Verkkosivut

Persoonalliset verkkosivut nopeasti ja helposti. Verkkosivupaketti sopii esimerkiksi mikroyrityksille, bloggaajille ja yhdistyksille, jotka kaipaavat räätälöityä ilmettä. 

Markkinointi 

Yhtenäinen ilme verkkoon, mainoskampanjat, esiteet, käyntikortit ja muut mainosmateriaalit.

Logot ja muu kuvitus

Uniikit ja yksinkertaisen kauniit logot ja mainoskuvat.

 

Öljy- ja akryylimaalaukset
Tilaustyöt
Taideprintit

Digitaalinen markkinointi
Verkkosivut
Mainokset ja logot

 

Kuinka voin auttaa?

Ota yhteyttä